Τσάμπιονς Λιγκ: Δεύτερο πιάτο με δυνατές αναμετρήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεύτερο πιάτο με δυνατές αναμετρήσεις

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πολύ σημαντικό ματς και δύο ακόμη αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει το αποψινό, δεύτερο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής, καθώς ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ιντερ στο Καμπ Νου.

Καταλανοί και Λομβαρδοί προέρχονται από σημαντικές νίκες στα πρωταθλήματά τους επί της Σεβίλλης και της Μίλαν αντιστοίχως, και υπόσχονται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απόψε στη Βαρκελώνη, παρότι θα απουσιάζει ο κορυφαίος Λιονέλ Μέσι. Ετσι η Ιντερ θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να «κλέψει» ένα καλό αποτέλεσμα, όπως μια ισοπαλία, με την μάλλον ασταθή ως τώρα «Μπάρτσα».

«Θα είναι πρόκληση για εμάς να αγωνιστούμε χωρίς τον Μέσι», παραδέχθηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο «Τσινγκούρι» πρόσθεσε ότι «δοκιμάζουμε διάφορες επιλογές για να καλύψουμε την απουσία του», με επικρατέστερη κατά τα ρεπορτάζ την παρουσία του Ουσμάν Ντεμπελέ στη θέση του Αργεντινού στην επιθετική τριάδα, μαζί με τους Φιλίπε Κοουτίνιο και Λουίς Σουάρες. Ο 52χρονος Βούλγαρος βετεράνος της Μπάρτσα, Χρίστο Στόιτσκοφ, προσφέρθηκε από μικροφώνου (είναι σχολιαστής στην ισπανική τηλεόραση) να παίξει… εκείνος αντί του Μέσι, και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου χθες ο κ. Βαλβέρδε είπε χαμογελαστός ότι «μέχρι σήμερα δεν τον είχα στο μυαλό μου, αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία. Εχετε τον νου σας, ποτέ δεν ξέρετε!». Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν ακόμη οι μάχες της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι. Αμφίρροπες και οι δύο, αναμένεται να κρίνουν πολλά για την υπόθεση πρόκριση, με σημαντική ιδιαιτερότητα την επιστροφή του τεχνικού της Νάπολι Κάρλο Αντσελότι ως αντιπάλου στο Παρίσι. Στον ίδιο όμιλο μάχονται Μπριζ και Μονακό, με τον Τιερί Ανρί στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητή στον πάγκο των Μονεγάσκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή