Γεύση και υψηλή ραπτική ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φιλανθρωπία

Γεύση και υψηλή ραπτική ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φιλανθρωπία

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ξενοδοχείο Hilton τη Δευτέρα το βράδυ έσμιξαν δύο διαφορετικές φυλές. Αφενός, οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου που ήρθαν για να δώσουν αγώνα στην Αθήνα και έφεραν μαζί τους μέχρι και ειδικό πούλμαν. Αφετέρου, σε αίθουσα του ισογείου υπήρχε μία ακόμα ισχυρή «ομάδα» που αγωνίστηκε για καλό σκοπό, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Taste the Fashion – The 6 Senses». Η βραδιά έφερε κοντά τους ανθρώπους της γαστρονομίας, της μόδας και της φιλανθρωπίας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο θεσμός εόρτασε εφέτος 6 χρόνια ζωής και διέθεσε τα έσοδά του για το έργο της επιτροπής «ELPIDA YOUTH» του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Πίσω από τη μεγάλη αποδοχή αυτής της πρωτοβουλίας βρίσκεται η σοβαρή δουλειά που έχουν κάνει δύο νέες και δραστήριες Ελληνίδες: Η Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη και η Μαριάννα Σμπώκου, ελεύθεροι επαγγελματίες στον χώρο της επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, πρωτοσυνέλαβαν αυτό το κόνσεπτ του συνδυασμού γεύσης και μόδας για να στηριχθούν αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ετσι, δημιουργικοί άνθρωποι της χώρας μας χαρίζουν ταλέντο και ενέργεια σε σκοπούς που αξίζουν. Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», την ΕΛΕΠΑΠ, την ΕΛΙΖΑ, το «Μαζί για το παιδί» κ.ά.

Γεύση και υψηλή ραπτική ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φιλανθρωπία-1

Ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Κώστας Αθανασίου.

Για τα έξι χρόνια προσφοράς, το εφετινό Taste the Fashion ονομάστηκε «The 6 Senses», προτείνοντας ως 6η αίσθηση του ανθρώπου την ενσυναίσθηση, την ιδιαίτερη ικανότητά του να «συναισθάνεται» και να προβαίνει σε πράξεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Δημιουργήθηκε ένα dream team: από γαστρονομικής απόψεως, ο Χριστόφορος Πέσκιας του «Balthazar» και του «Different & Different», ο Στέλιος Παρλιάρος των «Sweet Alchemy» και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών. Από την πλευρά της μόδας παρουσίασαν τις κολεξιόν τους οι κορυφαίοι Ελληνες σχεδιαστές Deux Hommes, Vrettos Vrettakos και Yiorgos Eleftheriades, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό και θεατρικό τρόπο υπό τη στυλιστική και σκηνοθετική καθοδήγηση του fashion editor Μιχάλη Πάντου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης «ELPIDA Youth Summer Camp», που λειτουργεί με πρωτοβουλία της επιτροπής «ELPIDA Youth» από το 2017. Στόχος του είναι να επαναφέρει την ελπίδα και τη χαρά στις καρδιές των παιδιών που δίνουν αγώνα ζωής από τόσο τρυφερή ηλικία. Η επιτροπή «ELPIDA Youth» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 από μια ομάδα νέων ηλικιακά μελών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» που ασπάζονται το ισχυρό όραμα, εμπλουτίζοντάς το με καινούργιες ιδέες και δράσεις, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη για το άρρωστο παιδί και την οικογένειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή