Συναγερμός στο κτίριο του CNN: «Βρείτε καταφύγιο επί τόπου» καλεί τους πολίτες η αστυνομία

Συναγερμός στο κτίριο του CNN: «Βρείτε καταφύγιο επί τόπου» καλεί τους πολίτες η αστυνομία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομίας της Νέας Υόρκης σήμανε συναγερμό καλώντας τον κόσμο να «βρει καταφύγιο επί τόπου», δηλαδή να παραμείνουν προφυλαγμένοι σε κλειστούς χώρους κοντά στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center, οι οποίοι εκκενώθηκαν νωρίτερα λόγω ενός ύποπτου δέματος.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα ενώ μια ομάδα πυροτεχνουργών ερευνά τους δίδυμους πύργους του Time Warner Center, όπου στεγάζονται τα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Οι αρχές πάντως δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει αν το ύποπτο δέμα που βρέθηκε στον πολυώροφο ουρανοξύστη όπου στεγάζονται τα στούντιο του τηλεοπτικού δικτύου CNN είναι παρόμοιο με τα άλλα δέματα που στάλθηκαν στον πρώην πρόεδρο Ομπάμα και στο ζεύγος Κλίντον.

Την ίδια ώρα το CNN μετάδωσε ότι το ύποπτο δέμα που στάλθηκε στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη απευθυνόταν στον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή