Ενα καλό μάθημα για την ΑΕΚ και «60 χιλιάδες ευχαριστώ»

Ενα καλό μάθημα για την ΑΕΚ και «60 χιλιάδες ευχαριστώ»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα της ΑΕΚ με 0-2 από την Μπάγερν άφησε σίγουρα μια πικρία για το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ως αγώνας αποτέλεσε ένα μεγάλο μάθημα για τους παίκτες και μια σημαντική εμπειρία για τον κόσμο της Ενωσης που κατέκλυσε το ΟΑΚΑ. «Εξήντα χιλιάδες ευχαριστώ», είπε η ΠΑΕ ΑΕΚ στους φίλους της ομάδας που γέμισαν το στάδιο και η φυσιολογική ήττα δίνει τη θέση της στην απαιτητική συνέχεια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Για καλή τύχη της Eνωσης, ο καταπληκτικός την Τρίτη το βράδυ Οδυσσέας Βλαχοδήμος νικήθηκε στο 93ο λεπτό του αγώνα με τον Αγιαξ και η ήττα της Μπενφίκα κρατάει σχετικά «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες κατάληψης της τρίτης θέσης του ομίλου από ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική την Μπάγερν εκτός έδρας και στη συνέχεια τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ και την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα. Σε περίπτωση που ο Αγιαξ καταφέρει να κερδίσει και στο «Ντα Λουζ», η ΑΕΚ θα επιχειρήσει το «θαύμα» στις τελευταίες αγωνιστικές, μήπως και μπορέσει πρώτον να πάρει κάποιους βαθμούς στη διοργάνωση και στη συνέχεια να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες κατάληψης της 3ης θέσης.

Πλέον, ο «Δικέφαλος» στρέφει την προσοχή του στις προσεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πέραν της δυναμικότητας των αντιπάλων, η ΑΕΚ πρέπει να «ζήσει» και με εντός έδρας αγώνες που θα δώσει χωρίς τη βοήθεια του κόσμου της, λόγω τιμωρίας. Την Κυριακή, ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Αρη στο ΟΑΚΑ, ακολουθεί ο Απόλλων Λάρισας εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ αλλά με την ΑΕΚ φιλοξενούμενη, η Μπάγερν Μονάχου εκτός και ο Ατρόμητος εντός έδρας. Στα θετικά, το γεγονός ότι τα προβλήματα τραυματισμών έχουν περιοριστεί αισθητά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αρχίσει να βλέπει τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ όπως το φανταζόταν το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή