Γιουρόπα Λιγκ: «Τρίποντο» που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: «Τρίποντο» που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον «αέρα» και την ορμή που του δίνει το εντυπωσιακό 4-1 της νίκης του επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στη Λευκορωσία, ο ΠΑΟΚ ανοίγει τα φτερά του απόψε (22.00) για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βίντι και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θεωρείται ακλόνητο φαβορί απόψε, ακόμα κι αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει, όπως όλα δείχνουν, αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα για να «φρεσκάρει» την ομάδα του ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε ξανά χθες υπέρμαχος της σημασίας του «επόμενου αγώνα», αλλά φρόντισε να τονίσει με έμφαση ότι ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερους από 11 παίκτες που θεωρούνται στα μάτια του βασικοί: «Είμαστε σε μια καλή περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι έχουμε κερδίσει. Η Βίντι είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, που έχει δείξει διαφορετικά πρόσωπα. Με την Τσέλσι είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο κι έκλεισε τους χώρους. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η πρόκριση είναι ανοικτή. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι τη Δευτέρα. Για εμάς πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Εχουμε πολλούς παίκτες που είναι βασικοί, όχι μόνο 11. Ολοι θέλουν να παίζουν, κι όποιος δεν παίζει, είναι απογοητευμένος. Κι αυτό για μένα είναι κάτι φανταστικό…». Τους παίκτες του ΠΑΟΚ τους εκπροσώπησε ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποψινό ματς και πρόθυμος να ρίξει γέφυρα παραμονής:

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ και θέλω να συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα». Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ καλύτερο από την ΑΕΚ από την οποία αποκλείστηκε η ομάδα του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν ήρθαμε εδώ ως… ντεκόρ. Ηρθαμε να αγωνιστούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια σταθήκαμε καλά. Είναι καθοριστικοί οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ, μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι περίπου 30%-40% πιο δύσκολη αντίπαλος από την ΑΕΚ!».

Ο Βιεϊρίνια αποκλείστηκε από την αποστολή για να ξεκουραστεί. Η βαθμολογία του ομίλου σε 2 αγώνες: Τσέλσι 6, ΠΑΟΚ 3, ΜΠΑΤΕ 3, Βίντι 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή