Ενα εικοσιτετράωρο με την τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά

Ενα εικοσιτετράωρο με την τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

10.00-11.00

Το ξυπνητήρι με ξυπνάει με τον ήχο του πρόσφατου τραγουδιού μου «Καρδιά σα θάλασσα». Ετσι κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου νιώθω λίγο από καλοκαίρι, λίγο από θάλασσα και αρχίζω να θυμάμαι ποια είμαι. Βέβαια όταν πηγαίνω στο σπίτι μου στην Κύπρο, το ξυπνητήρι μου είναι κάθε πρωί τα δύο σκυλάκια μου, ο Γκράμι που είναι λυκόσκυλο και η Νότα που είναι ένα υπερκινητικό και τρισχαριτωμένο Τζακ Ράσελ.

11.00-13.00

Φτιάχνω καφέ με γάλα καρύδας (μου κάνει λίγο εξωτικό) και αρχίζω να έχω την πρώτη επαφή με τον έξω κόσμο. Διαβάζω ειδήσεις, το mail, μιλάω με συνεργάτες για τις προετοιμασίες της παράστασης και μπαίνω στο Διαδίκτυο. Επειδή είμαι κολλημένη με το Instagram, ετοιμάζω τη φωτογραφία της ημέρας, σέλφι, κλικ, φίλτρα, hashtag και τα σχετικά και την ανεβάζω.

14.00

Μεσημέρι θα μαγειρέψω κάτι εύκολο, υγιεινό και χορτοφαγικό για να φάω ακούγοντας μουσική.

15.00-16.00

Απόγευμα συνήθως μία με δύο φορές την εβδομάδα πάω για μάθημα φωνητικής, τις υπόλοιπες γιόγκα, πιλάτες κι αν δεν πάω για προπόνηση φωνής ή σώματος, τότε θα πάω μια βόλτα για περπάτημα και μετά για ένα καφέ με φίλους κάπου ήσυχα για να πούμε τα νέα μας, μουσικά και προσωπικά.

17.00-19.00

Επιστρέφω σπίτι για να γράψω τη συνέχεια απ’ το καινούργιο μου έργο. Μετά θα διαβάσω τα «Ονειρα γλυκά», την πρόσφατη παράστασή μου με την Ελπίδα, για να θυμηθώ λίγο τα λόγια μου. Μπορεί να το έγραψα εγώ το κείμενο και να έχουμε παίξει την παράσταση τόσες φορές πέρυσι, αλλά έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου που θέλω επανάληψη. Κάνω πρόβα τα λόγια και τα τραγούδια. Θυμάμαι τις κινήσεις και πολλές φορές σιγομουρμουρίζω κομμάτια από το έργο φτιάχνοντας έναν καφέ ακόμα.

Κάπου μετά τις εφτά κοιτάω έξω για να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα. Εχω υπέροχη θέα, όλη την Αθήνα και σταματάω λίγο όσα κάνω για να τη θαυμάσω. Με τον χρόνο έμαθα να εκτιμώ τις στιγμές και να νιώθω ευλογημένη για κάποια απλά πράγματα.

19.30-22.00

Μπαίνω στο αμάξι, δυναμώνω το ραδιόφωνο και πάω προς το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» για τη μουσικοθεατρική πρόβα με τον Αντώνη Λουδάρο, την Ελπίδα και τους μουσικούς μας. Αν δεν έχω πρόβα, σίγουρα θα τρέχω στο στούντιο για να ντεμάρω κάποιο νέο τραγούδι ή για να μιξάρουμε το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ με τα τραγούδια τής παράστασης που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

22.30

Μετά τη δουλειά, σίγουρα θα βγούμε όλοι παρέα για φαγητό και κρασάκι σε αγαπημένα στέκια ή σε κάποια παράσταση για να δούμε αγαπημένους φίλους σε δράση. Αν είμαι κουρασμένη, θα επιστρέψω σπίτι και τότε θα δω σίγουρα μια καλή ταινία ή και δύο. Κατά προτίμηση γαλλικές κομεντί!

01.00-02.00

Ωρα για ύπνο! Πριν όμως ξαπλώσω, θα κάνω την άσκηση θετικής σκέψης. Τι είναι αυτό; Αν διαβάσεις κάποιο από τα πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης θα καταλάβεις. Είναι κάτι σαν προσευχή μαζί με διαλογισμό και ευχή για όνειρα γλυκά!

​​Η Σαλίνα Γαβαλά έγραψε και πρωταγωνιστεί στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ονειρα Γλυκά» σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου, που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή