ΝΔ: Εκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία προωθεί η κυβέρνηση

ΝΔ: Εκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία προωθεί η κυβέρνηση

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση – καταγγελία με αντικείμενο τα σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά το τέλος συνάντησης που είχε η ΠανελλήνιαΟμοσπονδία Αξιωματικών(ΠΟΑΞΙΑ) με τους αντιπροέδρους του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή αποτέλεσε η κατάθεση προ ημερών στηνομοπαρασκευαστική επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που δίνει τη δυνατότητα έκτακτων κρίσεων στο Σώμα.

«Η αποχωρούσακυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη Δημόσια Τάξη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ γίνεται αναφορά στην καταγγελία της ΠΟΑΞΙΑ σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019. 

«Η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τηθέση της προκειμένου η ηγεσία της Αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις καιτις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή