Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη πτώση έχουν παρουσιάσει τα νούμερα τηλεθέασης του ένατου και τελευταίου κύκλου του «The Walking Dead». Το δημοφιλέστερο –και συναρπαστικότερο– ζόμπι σόου που έχει παρουσιαστεί στην τηλεόραση, σύμφωνα με τις μετρήσεις, έχει χάσει περίπου το 50% του κοινού του, σε σχέση με το τρομερό ξεκίνημα της 7ης σεζόν, το οποίο αποτέλεσε και το ζενίθ της επιτυχίας του. Η αλήθεια είναι πως για μια δεκαετία ο Αντριου Λίνκολν (Ρικ Γκράιμς) (φωτ.) και η παρέα του αποτέλεσαν κανονικό εθισμό, ωστόσο ακόμα και τα καλύτερα πρέπει να τελειώνουν στην ώρα τους.

(…) Από πολύ νωρίς, ως γνωστόν, ξεκινούν στην Αμερική οι εμπορικές προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και βέβαια η μουσική βιομηχανία δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάπως έτσι και ο Ιγκι Ποπ διασκευάζει την… «Αγια Νύχτα», σε ντουέτο μάλιστα με τον Καναδό ηθοποιό Ουίλιαμ Σάτνερ, γνωστό για τον ρόλο του ως Κάπτεν Κερκ στο θρυλικό «Star Trek». Πρόκειται ασφαλώς για νέα εκδοχή του κομματιού «Silent Night», την οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει στο Soundcloud.

(…) Το τρομερό κινηματογραφικό δίδυμο των Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που μας έχει χαρίσει ταινίες όπως «Το νησί των καταραμένων» και «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά οι δυο τους ταξιδεύουν πίσω στο 1920 και στην Οκλαχόμα, όπου μια ντόπια φυλή βρίσκει στη γη της πετρέλαιο. Το «Killers of the Flower Moon» θα βασιστεί στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή