ORIS Chronoris Limited Edition

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εμβληματικό Chronoris, ένα ρολόι που δημιούργησε η Oris για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού τη δεκαετία του 1970, επιστρέφει με μία νέα συλλεκτική έκδοση 200 αντιτύπων. Το νέο μοντέλο μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν υψηλής απόδοσης χρονογράφο με ακρίβεια 1/4ου του δευτερολέπτου.

ORIS Chronoris Limited Edition-1

Ο μηχανισμός του Oris Calibre 673 είναι αυτόματος, βασισμένος στον ETA 7750, λειτουργεί σε συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

ORIS Chronoris Limited Edition-2

Διαθέτει δύο μετρητές 30 λεπτών και 12 ωρών, τοποθετημένων σε κάθετη διάταξη στο καντράν και ξεχωρίζει από τις πορτοκαλί λεπτομέρειες, ένα σχεδιαστικό στοιχείο που προέρχεται από το πρωτότυπο μοντέλο. Οι κεντρικοί δείκτες και οι ενδείξεις των ωρών φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova.

ORIS Chronoris Limited Edition-3

Η ρετρό ατσάλινη κάσα του έχει διάμετρο 40 mm συνδυάζεται αρμονικά είτε με ατσάλινο μπρασελέ εμπνευσμένο από τα 1970s, είτε με καφέ λουράκι από παλαιωμένο δέρμα είτε με μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

ORIS Chronoris Limited Edition-4
ORIS Chronoris Limited Edition-5

Στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος, κάθε αντίτυπο του ORIS Chronoris Limited Edition προσφέρεται σε μία vintage δερμάτινη θήκη, μαζί ένα υφασμάτινο λουράκι τύπου ΝΑΤΟ και ένα ειδικό εργαλείο αλλαγής του λουριού.

ORIS Chronoris Limited Edition-6

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. oris.ch

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή