CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale

CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάζοντας τρεις δεκαετίες συνεργασίας της με το φημισμένο ιταλικό ράλι κλασικών αυτοκινήτων Mille Miglia, ελβετική manufacture Chopard δημιούργησε το 2018 πολλά εντυπωσιακά νέα μοντέλα στη σπορ συλλογή της Mille Miglia. (Δείτε τα σχετικά θέματα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ και εδώ). Εκτός από τους χρονογράφους Mille Miglia Race Edition 2018 και Racing Colours, λίγες ημέρες προτού αρχίσει το ράλι, τον περασμένο Μάιο, η Chopard έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη μοντέλου αφιερωμένου στην 30ή επέτειο, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι χρονογράφος. Ανήκει στη συλλογή Mille Miglia GTS που γεννήθηκε το 2015. Τα ρολόγια αυτά διακρίνονται για το μοντέρνο design, εμπνευσμένο από τα ταμπλό των αγωνιστικών αυτοκινήτων, τους in-house manufacture μηχανισμούς τους και μέχρι τώρα «έπαιζαν» στη λογική μαύρο καντράν με κόκκινες “Rosso Corsa» λεπτομέρειες. Το νέο Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale είναι αισθητικά στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά σε ήρεμους τόνους του γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες.

CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale-1

Έχει στιβαρή κάσα 43 mm από τιτάνιο με πολύ ωραία ματ υφή, διαβαθμισμένη στεφάνη από μαύρο αλουμίνιο και τυλίγεται γύρω από τον καρπό με ένα πολύ ιδιαίτερο λουράκι από ύφασμα Cordura, ένα υλικό υψηλής αντοχής που χρησιμοποιείται για τις στολές των πιλότων αγώνων.

CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale-2

Το γκρι-ανθρακί καντράν με τη ματ κοκκώδη υφή είναι από ρουθένιο με λεπτομέρειες σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και φέρει μαύρη φωσφορίζουσα επίστρωση στους δύο κεντρικούς δείκτες της ώρας και των λεπτών καθώς και στις ενδείξεις των ωρών.

CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale-3

Η ένδειξη power reserve στο 9 έχει το σχήμα μετρητή καυσίμου, σαν αυτούς που συναντούμε στα ταμπλό των αυτοκινήτων.

CHOPARD Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speziale-4

Από τη διάφανη πλάτη του ρολογιού από κρύσταλλο ζαφειριού το οποίο σφραγίζει με μία κόκκινη φλάντζα, μπορεί να θαυμάσει κανείς τον κινητήρα του μοντέλου: τον αυτόματο Chopard calibre 01.08-C με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και ενεργειακή αυτονομία 60 ωρών. Το Mille Miglia GTS Power Control Grigrio Speziale είναι μία συλλεκτική έκδοση 1.000 κομματιών.

Δείτε το Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale «ζωντανά» στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique (τηλ.: 210-3250555), Kassis (210-3641000)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή