Υπ. Αμυνας Κύπρου: «Με ενότητα να διεκδικούμε το δίκιο μας»

Υπ. Αμυνας Κύπρου: «Με ενότητα να διεκδικούμε το δίκιο μας»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με ενότητα να διεκδικούμε το δίκιο μας και με αυτό λαμβάνουμε δύναμη για να μπορούμε να πούμε όχι», επισήμανε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Έλληνα ομόλογο του Πάνο Καμμένο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την πρόσκλησή του αλλά και να συγχαρώ τόσο την ηγεσία  των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και τα στελέχη γι' αυτή την άψογη και εξαιρετική παρέλαση. Ήταν η καλύτερη τιμή για το Έπος του 1940, τους αγώνες του έθνους που μας έχουν διδάξει ότι πρέπει με ενότητα να διεκδικούμε το δίκιο μας και με αυτό λαμβάνουμε δύναμη για να μπορούμε να πούμε όχι. Είμαι περήφανος που είμαι σήμερα μαζί σας και πιστεύω ότι η Ελλάδα και η Κύπρος ενωμένες έχουν πετύχει να είναι πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή