Νεκρός ομογενής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία

Νεκρός ομογενής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός είναι ο ομογενής Κ.Κ. ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλβανικής Αστυνομίας: «Ο Κ. Κ. άνοιξε πυρ κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA) και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο 35χρονος ομογενής στις 10:00 το πρωί της Κυριακής πυροβόλησε στον αέρα στο χωριό Βουλιαράτες, κατά τη διάρκεια της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αμεσα, στο σημείο των πυροβολισμών έσπευσαν οι αλβανικές δυνάμεις ασφαλείας, όπου ο 35χρονος έβαλε κατά των αστυνομικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός, αλλά τα αστυνομικά οχήματα δέχθηκαν πυρά.

Νεκρός ομογενής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία-1

Στη συνέχεια, η περιοχή αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς και ακολούθησε καταδίωξη για τον εντοπισμό του 35χρονου, ο οποίος διέφυγε από το σημείο των πυροβολισμών.

Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις εντόπισαν τον ομογενή και, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας, του ζήτησαν να παραδοθεί.

Νεκρός ομογενής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία-2

Ο 35χρονος συνέχισε να πυροβολεί κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι ανταπέδωσαν με πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή