Γάζα: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομή της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας

Γάζα: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομή της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε μια επιδρομή που εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ στα σύνορα με τη Γάζα, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα, τον Άσραφ αλ Κόντρα.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας της Γάζας οι τρεις Παλαιστίνιοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ηλικίας 12-14 ετών.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει από την πλευρά του, επικαλούμενο την ίδια πηγή, ότι τα θύματα «φαίνεται πως ήταν ανήλικα».

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι διεξήγαγε μια αεροπορική επιδρομή εναντίον τριών Παλαιστινίων, επισημαίνοντας ότι είχαν προσεγγίσει τον φράκτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας με το Ισραήλ με «την πρόθεση να τον καταστρέψουν», χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την τύχη τους.

Οι Παλαιστίνιοι που στοχοθετήθηκαν επιχειρούσαν «προφανώς να τοποθετήσουν εκρηκτικά» κατά μήκος του φράκτη, συμπλήρωσε ο στρατός σε ενημέρωσή που εξέδωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή