Εντι Ράμα: Μην χαρακτηρίζουμε απαράδεκτη την απώλεια ενός τρελού

Εντι Ράμα: Μην χαρακτηρίζουμε απαράδεκτη την απώλεια ενός τρελού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολιτικές διαστάσεις έχει λάβει ο θάνατος του ομογενή Κ.Κ., ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Εντι Ράμα, με tweet του, υπερασπίστηκε τη στάση της αλβανικής αστυνομίας, σημειώνοντας ότι «έκανε μόνο τη δουλειά της» και μάλιστα έκανε λόγο για την «απώλεια ζωής ενός τρελού»

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο Εντι Ράμα ,σε ανάρτησή του στο twitter.

Εντι Ράμα: Μην χαρακτηρίζουμε απαράδεκτη την απώλεια ενός τρελού-1

 

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι αναμένει την «απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών» κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο ομογενής υπογραμμίζοντας «είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή