Έλεγχος των σχολείων της Ζακύνθου

Έλεγχος των σχολείων της Ζακύνθου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της Ζακύνθου, βρίσκεται από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, κλιμάκιο ελεγκτών-μηχανικών της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

Μετά από απόφαση της σύσκεψης των αρμόδιων φορέων, η ΚΤΥΠ ΑΕ συνδράμει στην προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων που άφησε πίσω του ο σεισμός της 26ης Οκτωβρίου 2018, ως ο μόνος Οργανισμός του Ελληνικού Δημοσίου που έχει την εμπειρία και τεχνογνωσία να προχωρήσει σε αυτοψίες και καταγραφή ζημιών σε όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού.

Επιπρόσθετα, το κλιμάκιο των ελεγκτών-μηχανικών της ΚΤΥΠ ΑΕ θα προχωρήσει σε αυτοψίες και καταγραφή ζημιών και στα κτίρια Υγείας και Δικαιοσύνης της Ζακύνθου, ενώ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Δήμο Ζακύνθου, θα συνδράμει όπου κριθεί απαραίτητο.

Οι υπηρεσίες της ΚΤΥΠ ΑΕ βρίσκονται σε επαγρύπνηση προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τα όποια προβλήματα διαπιστωθούν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή