Σεμινάρια συναισθηματικής διαλεκτικής στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια συναισθηματικής διαλεκτικής στη Θεσσαλονίκη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η διδασκαλία της συναισθηματικής διαλεκτικής, της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που έχει δημιουργήσει εδώ και 15 χρόνια ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς.

Στις 11 Νοεμβρίου ο κ. Καλαθάς θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το μονοήμερο σεμινάριο πάνω στη μέθοδο, που ο ίδιος έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και άλλες περιοχές.

Πρόκειται για την έβδομη συνεχόμενη χρονιά που ο Στέλιος Καλαθάς θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, η συναισθηματική διαλεκτική είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε τρεις άξονες: τους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας που μετριούνται και καλλιεργούνται, στο κομμάτι επικοινωνία (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις), και τρίτον στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων. 

«Είναι πολύ ευχάριστη και μέσα από μουσικές, στίχους, μύθους, ρόλους αντλείς δύναμη και αυτοεκτίμηση και προχωράς στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν υπέροχες τεχνικές που, μέσα από λίγες συναντήσεις, σου αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και διεκδικείς τους στόχους της ζωής σου. Πάντα μέσα από μονοπάτια τέχνης. Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους και στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες Συναισθηματικής Νοημοσύνης και στην αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας» λέει ο κ. Καλαθάς.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση σε όσους συμμετάσχουν. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6946105520.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή