Η απάντηση του Ρονάλντο για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ

Η απάντηση του Ρονάλντο για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αλάτι στις πληγές» της Ρεάλ ρίχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας για την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «France Football», η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Τρίτη (30/10), ο νυν άσος της Γιουβέντους αποδίδει στη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου και ειδικά στον Φλορεντίνο Πέρεθ, την κύρια ευθύνη για την απόφασή του να ζητήσει μεταγραφή.

Και όλα αυτά, σε μία στιγμή που οι «μερένγκες» διέρχονται τη χειρότερη κρίση της πρόσφατης ιστορίας τους, με αποκορύφωμα τον χθεσινό διασυρμό από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

«Αισθανόμουν στο εσωτερικό του συλλόγου, ιδιαίτερα από μέρους του προέδρου, ότι δεν με αντιμετώπιζαν όπως στην αρχή. Τα τέσσερα-πέντε πρώτα χρόνια, είχα την αίσθηση ότι ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά, λιγότερο», αναφέρει ο Πορτογάλος σταρ, που τονίζει ακόμη ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ δεν είχε ως αιτία την παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν, αν και «… ήταν μία από τις λεπτομέρειες που με παρηγορούσε όταν σκεφτόμουν την κατάσταση στο σύλλογο».

Ο Ρονάλντο ξεκαθαρίζει επίσης ότι ο λόγος που προτίμησε τη Γιουβέντους δεν ήταν τα χρήματα: «Αν η μεταγραφή μου ήταν ζήτημα χρημάτων, θα πήγαινα στην Κίνα, όπου θα κέρδιζα πέντε φορές περισσότερα απ΄ όσα εδώ ή στη Ρεάλ. Δεν ήρθα στη Γιουβέντους για τα λεφτά», επισημαίνει ο Πορτογάλος επιθετικός.

Μιλώντας τέλος για τη «Χρυσή Μπάλα», ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκφράζει την πεποίθησή του ότι την αξίζει και φέτος και υπογραμμίζει ότι ονειρεύεται την κατάκτηση του βραβείου για έκτη φορά, ώστε να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή