Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Ψυχή μου, μη λυγίζεις», ο τίτλος της μεγάλης συναυλίας του Σταμάτη Σπανουδάκη, με τη συμμετοχή της ορχήστρας εγχόρδων «Τάμαλο». Στις 9 μ.μ. Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5.

• Το «Αλφαβητάρι εντόμων»  (εκδ. Πατάκη) της Δήμητρας Κολλιάκου παρουσιάζουν οι Γιώργης Γιατρομανωλάκης και Διονύσης Μαρίνος στο Λεξικοπωλείο. Στις 7 μ.μ. Πλατεία Προσκόπων, Παγκράτι.

• Η Μαρία Τοπάλη διαβάζει την «Ανοιχτή επιστολή» της προς τον Ράινερ Μαρία Ρίλκε, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Romiosini στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Στις 7.30 μ.μ. Ομήρου 14.

• Τα «Ονειρα γλυκά» είναι μια μουσική – θεατρική παράσταση της Σαλίνας Γαβαλά με ζωντανή ορχήστρα, στην οποία γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το κείμενο. Συμμετέχει η Ελπίδα. Στις 9 μ.μ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, λεωφ. Συγγρού 143.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Αθως και οίνος» της Ελένης Κεφαλοπούλου από τη δημοσιογράφο Μερόπη Παπαδοπούλου και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ΜW. Στις 7 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Εν Πλω, Χαρ. Τρικούπη 6-10.

• Μπορεί ένα σώμα να αφήσει να διαφανούν οι μορφές βίας που έχει υποστεί; «To Rest on a Slope», η λιτή περφόρμανς της Danya Hammoud στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Ωνάση. Στις 10 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 107.

• «Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως» του Γεωργίου Βιζυηνού, μια παράσταση από τον σκηνοθέτη Κώστα Παπακωνσταντίνου και την ομάδα Ξανθίας. Στις 9 μ.μ. Θέατρο στη Βιβλιοθήκη – Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή