Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση

Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κάποιες τάσεις που ενώ δείχνουν ότι μπορούν να ''υιοθετηθούν'' εύκολα στην πράξη συμβαίνει το αντίθετο με αποτέλεσμα να μας παρασύρουν σε στυλιστικά λάθη. Μια από αυτές είναι και η τάση της μονοχρωμίας σε total σύνολα που πρώτη μας σύστησε η Kim Kardashian, και που όπως φαίνεται συνεχίζει να μας απασχολεί και το Φθινόπωρο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποφύγεις. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αν ανήκεις στην κατηγορία των fashion addicts τότε σίγουρα αξίζει να μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς με μονόχρωμα κομμάτια και να δημιουργήσεις ένα super chic look. Εμείς καταγράψαμε κάποια χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν.

Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-1
Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-2

Παίξε με διαφορετικούς τόνους στα υφάσματα ώστε να ''σπάσεις'' την μονοτονία στο σύνολό σου. Μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις το πορτοκαλί χρώμα με κοντινούς τόνους του καφέ και του ζεστού μπεζ σε αξεσουάρ που θα συντονιστούν με το look σου.

Σ' αυτό σίγουρα θα μπορούσε να σε βοηθήσει το ''πάντρεμα'' διαφορετικών υφασμάτων -κασμιρένιο πλεκτό με δερμάτινη φούστα ή ένα κοτλέ παντελόνι- που αυτόματα αλλάζει το σκηνικό.

Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-3
Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-4

Για όλες όσες λατρεύουν το χρώμα το φθινόπωρο έρχεται να σας παραδώσει τα πιο όμορφα χρώματα στους τόνους των πολίτιμων λίθων, όπως το μπορντό και μια γκάμα παστέλ αποχρώσεων όπως το mint που σίγουρα θα σας βάλει στο τρυπάκι του σωστού styling. Προτιμήστε κοντινές αποχρώσεις ή αν επιλέξτε μια απόχρωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια τότε κάντε ένα συνδυασμό με πιο basic αποχρώσεις, όπως το ιβουάρ ή το μαύρο.

Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-5
Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-6

Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των Chloé girls και λατρεύεται ένα 70s look σε γήινους τόνους, τότε μην αρκεστείτε στους ήπιους τόνους και αποδείξτε το στυλ σας με φλουό χρώματα σε αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι fantasie πέδιλα που θα σπάσουν τους κανόνες.

Μονόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα και tips για να αποθεώσεις την τάση-7

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή