Νίκες για ΟΦΗ, ΑΕΛ, Λεβαδειακό

Νίκες για ΟΦΗ, ΑΕΛ, Λεβαδειακό

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με χατ τρικ του Χρήστου Αραβίδη που βρήκε δίχτυα στο 3΄, στο 30΄και στο 86΄ έφεραν την άνετη επικράτηση του ΟΦΗ επί της Νίκης Βόλου με 3-0 και μαζί το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης των Κρητικών στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Κέρκυρας με την Ξάνθη, ούτως ώστε να γνωρίζει τι θα ζητεί στην τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου. Ο ΟΦΗ έχει 4 βαθμούς, η Κέρκυρα 3, η Ξάνθη 1 και η Νίκη Βόλου αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η ΑΕΛ συνέτριψε με 4-1 τον Ηρόδοτο εντός έδρας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Νούνιτς (22΄ ,68΄) και Μπαργκάν (56΄, 62΄), ενώ για τον Ηρόδοτο μείωσε με πέναλτι ο Ματσάδο (81΄). Η θεσσαλική ομάδα έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής και είναι ισόβαθμη στους 3 πόντους με Πανιώνιο και Απόλλωνα Πόντου έχοντας έναν παραπάνω αγώνα. Στην 3η αγωνιστική, η ΑΕΛ παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα του αγώνα του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα. Στη Βοιωτία, ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα με 4-0 τον Αρη Αβάτου. Στανόγεβιτς, Ιωαννίδης, Λιάγκας και Μητρόπουλος ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων που ισοβαθμούν με Ολυμπιακό και Παναχαϊκή στους 3 βαθμούς στην κορυφή του πέμπτου ομίλου έχοντας παιχνίδι περισσότερο. Στην τελευταία αγωνιστική, ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στην Πάτρα και ο αγώνας εκτός απροόπτου θα αποτελέσει τελικό πρόκρισης.

Στον δεύτερο όμιλο, Λαμία και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αποτέλεσμα που ευνοεί περισσότερο τον Βόλο. Για τη Λαμία σκόραρε ο Καραμάνος στο 14΄ και η ισοφάριση ήρθε με τον Ρούσσο στο 44΄. Στη βαθμολογία, ο Βόλος έχει 4 βαθμούς, η ΑΕΚ 3 με παιχνίδι λιγότερο, η Λαμία 1 και ο Απόλλων Λάρισας είναι χωρίς βαθμούς στην τελευταία θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή