Δεν υπάρχει άλλη έκθεση από την Alvarez & Marsal υποστηρίζει η Folli Follie

Δεν υπάρχει άλλη έκθεση από την Alvarez & Marsal υποστηρίζει η Folli Follie

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Folli Follie δεν έχει λάβει οποιαδήποτε άλλη έκθεση από την Alvarez & Marsal πλην αυτής που έχει ήδη παραδοθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η FF.

Σημειώνεται πως κύκλοι της εταιρείας χαρακτήριζαν προκαταρκτική την έκθεση της Alvarez & Marsal, στοιχεία της οποίας είχαν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν μόνο τα αποτελέσματα του 2017.

Είναι άγνωστο εάν η Alvarez & Marsal θα παραδώσει άλλη έκθεση, όπως άφηνε να εννοηθεί η εταιρεία, ή εάν η έρευνά της θα επεκταθεί και σε προηγούμενες χρήσεις.

Η Folli Follie στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι βρίσκεται ήδη σε συνεχή επικοινωνία με την Alvarez & Marsal, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενημερώνεται συνεχώς επί του θέματος. Η εταιρεία δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις μόλις υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Νωρίτερα, κατά την επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie Νικόλαος Κανελλόπουλος σημείωσε ότι από τον Μάιο έως σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα, σε συνεργασία με τις εποπτικές αρχές και διεθνείς συμβούλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την επαναφορά της εταιρείας στους κανόνες της ορθής εταιρικής διακυβέρνησης.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε να μη συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και εξουσιοδοτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο να ορίσει νέα ημερομηνία σύγκλησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή