Σεγκολέν: Η απιστία του Ολάντ με καταρράκωσε αλλά τα ίδια έκανε και στην Τριερβελέρ

Σεγκολέν: Η απιστία του Ολάντ με καταρράκωσε αλλά τα ίδια έκανε και στην Τριερβελέρ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η πρώην σύντροφος του πρώην πρόεδρου Φρανσουά Ολάντ ήρθε ξανά σήμερα στην επικαιρότητα, λόγω της κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου «Όσα μπορώ επιτέλους να σας πω».

Σε αυτό, αναφέρεται με τα μελανότερα χρώματα στην απιστία του Ολάντ και την σχέση του με την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ. 

Η Ρουαγιάλ γράφει ότι «προδόθηκε βίαια από μια γυναίκα δέκα χρόνια νεότερη» και όταν το έμαθε το 2007 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας για την γαλλική προεδρία, «η αγριότητα της διπλής σχέσης την καταρράκωσε».

«Έκανα πολύ καιρό για να θεραπεύσω τις πληγές μου» εξομολογείται στο βιβλίο της η Ρουαγιάλ, πρώην υπουργός και πρωτοκλασσάτο στέλεχος των Σοσιαλιστών, καθώς «καθημερινά ήλπιζε  ότι αυτή η σχέση θα τελείωνε σύντομα».

«Κατά ειρωνικό τρόπο, η Τριερβελέρ είχε την ίδια μοίρα με μένα μερικά χρόνια αργότερα. Ο Ολάντ την πρόδωσε για μία γυναίκα δέκα χρόνια νεώτερη», πρόσθεσε η Ρουαγιάλ, αναφερόμενη στην τελευταία σχέση του πρώην προέδρου – η οποία υφίσταται ως σήμερα – με την ηθοποιό Ζουλί Γκιγιέ. 

Η πρώην υπουργός της Γαλλίας αναφέρεται και στον νυν πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας ότι τον συμπαθεί για το γεγονός ότι «είχε τολμήσει να παντρευτεί μια γυναίκα είκοσι χρόνια μεγαλύτερή του». Αναφέρει, επίσης, ότι σε πολλά θέματα συμφωνεί μαζί του, όπως τα πυρηνικά.

Ωστόσο του προσάπτει ότι είναι «εγωκεντρικός και αυταρχικός», «ανυπάκουος» και «ανεξέλεγκτος» ακόμα από την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Μανουέλ Βαλς .  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή