Εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου στη Βούλα

Εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου στη Βούλα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε χθες το απόγευμα ένας 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας στην Ανω Βούλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 μ.μ. στην οδό Τροίας, όταν έφυγε από το σπίτι του με κατεύθυνση τα γραφεία μίας καινούριας εταιρείας σεκιούριτι που είχε ανοίξει στα Πατήσια.

Οι δράστες πλησίασαν τον 46χρονο επιχειρηματία, γνωστό με το ψευδώνυμο ο «Αυστραλός», τη στιγμή που έμπαινε σε αυτοκίνητο Smart, και πυροβόλησαν εναντίον του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου στη Βούλα-1

Ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ανάμειξη σε σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ είχε απασχολήσει τα εγχώρια ΜΜΕ με αφορμή τον γάμο του με γνωστή Playmate, που μετέχει σε γνωστό reality.

Το 2011, το θύμα είχε εμπλακεί σε μία πλημμεληματικού χαρακτήρα υπόθεση. Είχε κατηγορηθεί για ψευδή καταμήνυση. Η υπόθεση αφορούσε ρολόγια πολυτελείας, η οποία εκδικαζόταν σήμερα.

Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, ο χθεσινός φόνος δεν συνδέεται με την απόπειρα δολοφονίας, το βράδυ  της Τρίτης ενός 37χρονου, ο οποίος δέχθηκε τέσσερις σφαίρες σφαίρες από Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο του και νοσηλεύεται εκτός εκινδύνου στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μετροπόλιταν».

Εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου στη Βούλα-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή