Η αλλαγή που τίθεται σε ισχύ στο μετρό

Η αλλαγή που τίθεται σε ισχύ στο μετρό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και όχι από τον σταθμό «Αγία Μαρίνα» θα εκκινούν από σήμερα, Πέμπτη 1η Νοεμβρίου οι συρμοί του Μετρό με προορισμό το αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, εκείνος που επιθυμεί να φύγει από το αεροδρόμιο, θα πρέπει να σταματήσει υποχρεωτικά στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και από εκεί να επιλέξει άλλον συρμό ή άλλο μέσο μεταφοράς προκειμένου να μεταβεί στον προορισμό του.

Ακόμη, οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» απ’ όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους συρμούς του Μετρό που έχουν τελικό προορισμό το αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.:

«Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας".

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας", όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό. Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας" σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή