Δεύτερος… Αγγελος στην Εθνική

Δεύτερος… Αγγελος στην Εθνική

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αγγελος Μπασινάς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά στο έργο του. Ο Μπασινάς μετέβη χθες στα γραφεία της ΕΠΟ και συμφώνησε να βρεθεί στο πλευρό του Αναστασιάδη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στις 15 του μηνός, στο εντός έδρας ματς με τη Φινλανδία της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Μπασινάς να έχει αυξημένες αρμοδιότητες, αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία κατέχει ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Τσάνα. Τις οριστικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του προπονητικού επιτελείου θα τις λάβει η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

• Tην πρόκριση στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πανηγύρισε χθες η Εθνική Παίδων, παρά την ήττα με με 3-0 από το Βέλγιο. H ισοπαλία με σκορ 2-2 στο άλλο ματς της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, ανάμεσα στη Μολδαβία και τη Λετονία, χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για την ελληνική ομάδα έπαιξαν οι Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης (77΄ Λιακόπουλος), Καραμπέρης, Τζόλης (69΄ Σάνι), Σουρλής (89΄ Τσάβος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γροσίδης, Γεωργακόπουλος (46΄ Ντότης), Μανίσογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή