Ποδόσφαιρο: Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός με το βλέμμα στο «Κλ. Βικελίδης»

Ποδόσφαιρο: Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός με το βλέμμα στο «Κλ. Βικελίδης»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να «σφραγίσει» ο Ολυμπιακός στον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην 1η αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει εντός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0. Με το σκεπτικό πως λίγα 24ωρα μετά η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς θα προφυλάξει το σύνολο των παικτών που προορίζει για το αρχικό σχήμα στο κυριακάτικο ματς.

Ετσι, εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Καμάρα, Ελαμπντελαουί, καθώς και ο Τουρέ, όπως και οι τραυματίες Χασάν και Γκερέρο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κάτω από την εστία θα επιστρέψει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος ενδέχεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Τοροσίδης και Τσιμίκας, ενώ οι Μιράντα και Μεριά θα είναι οι δύο στόπερ. Οι Γκιλιέρμε και Νάτχο θα παίξουν μπροστά τους σε ρόλο αμυντικών μέσων, οι Πάρντο και Βρουσάι θα κινούνται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Μάνος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ανδρούτσος ίσως χρησιμοποιηθεί στη θέση του επιτελικού μέσου. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Χουτεσιώτης, Μασούρας, Νικολάου, Ναουέλ, Φετφατζίδης, όπως και τέσσερις παίκτες της ομάδας νέων, οι Τζολάκης, Ξενιτίδης, Φέκκας, και Βοΐλης. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Σούλη, Κολοβούρη, Ντάσιο, Σταμόπουλο, Πολίμο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Αργυρόπουλο, Κολ, Παπατόλιο, Σταυρόπουλο, Ελευθεριάδη, Κυνηγόπουλο, Μασούρα, Μαυριά και Μωραΐτη.

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ τη Θύελλα Καμαρίου στους Ζωσιμάδες. Εκτός από τους τραυματίες Μπουκουβάλα, Λεό και τον τιμωρημένο Μιχαήλ, ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής και τους Μυστακίδη, Λίλα, Κρίζμαν, Βελλίδη, Νικολιά, Τσικάρσκι. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι Μιχαήλ Ν., Βενετικίδης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Νάουμετς, Ντόλοβατς, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Ξύδας, Παμλίδης, Αθανασιάδης. Συνοπτικά οι σημερινοί αγώνες: 1ος όμιλος: 19.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Καμαρίου, 5ος όμιλος: 17.15 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, 6ος όμιλος: 15.00 Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Παραλιμνίου, 7ος όμιλος: 15.00 Κασσιόπη – Ξάνθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή