Σε εκκρεμότητα το αίτημα παραλαβής της σορού του Κ. Κατσίφα, λέει η οικογένεια

Σε εκκρεμότητα το αίτημα παραλαβής της σορού του Κ. Κατσίφα, λέει η οικογένεια

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα παρείχε ο συνήγορος της οικογένειας, ο οποίος προσήλθε στον προϊστάμενο της  Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλει στην Εισαγγελία  Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό του θύματος για την ταφή, ωστόσο μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό δεν έχει εκκαθαριστεί.

«Η οικογένεια, τόνισε ο κ. Ναυρίδης, ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος για να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία Bαρέων Εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που το θύμα είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα, για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή