Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καμπανάκι των εκπτώσεων χτύπησε και εμείς είμαστε έτοιμες να ξεχυθούμε στα καταστήματα αυτό το Σαββατοκύριακο για να αποκτήσουμε τα φθινοπωρινά κομμάτια που βάλαμε στόχο αυτή τη σεζόν.

Πριν όμως προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά και παρασυρθούμε σε άσκοπες αγορές αξίζει να σκεφτούμε τις προτεραιότητές μας αλλά και τα κομμάτια σtα οποία αξίζει να επενδύσουμε. Εμείς καταγράψαμε 5 βασικά κομμάτια συντονισμένα φυσικά με τις τάσεις της σεζόν και τις επιλογές των κοριτσιών της street μόδας για να ξοδέψετε έξυπνα το budget σας.

1.Ένα cozy πουλόβερ σε καμελό απόχρωση: Τα πλεκτά είναι μια διαχρονική αγορά για κάθε χειμώνα και η μόδα αυτή τη σεζόν προστάζει τις γήινες-καφέ αποχρώσεις σε πουλόβερ καλής ποιότητας.

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε-1

2.Ένα λεοπάρ κομμάτι: Αν έχεις παρασυρθεί κι εσύ από την μανία του λεοπάρ που έχει κατακτήσει τη μόδα του δρόμου τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις μια φούστα σε στυλ σαλβάρι, ένα παλτό ή ένα φόρεμα με το μοτίβο-βασιλιά της σεζόν για να σου φύγει το απωθημένο.

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε-2

3.Ένα ζευγάρι slingbacks με διακοσμητική αγκράφα: Αντί για τις κλασσικές γόβες αποκτήστε φέτος ένα ζευγάρι slingbacks που αυτή τη σεζόν φαίνεται να επιστρέφουν στις εμφανίσεις των πιο ''ενημερωμένων'' κοριτσιών της μόδας.

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε-3

4.Μια κλασσική μπεζ καμπαρντίνα: Ένα κλασσικό κομμάτι που φέτος ''εμφανίστηκε'' ως trend στις εμφανίσεις των ''it'' girls και που αν το ''ψηφίσετε'' θα το έχετε για πάντα στην γκαρνταρόμπα σας.

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε-4

5.Ένα καρό blazer: Αυτό είναι το κομμάτι για να ανανεώσεις τα business looks της σεζόν. Ένα καρό σακάκι θα αναδείξει αμέσως το στυλ σας εκτός από τον δυναμισμό σας.

Mid-Season Sales: 5 κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε-5

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή