Τραμπ: Προσπαθώ πραγματικά να λέω πάντα την αλήθεια

Τραμπ: Προσπαθώ πραγματικά να λέω πάντα την αλήθεια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θέλω πάντα να λέω την αλήθεια. Οταν μπορώ, λέω την αλήθεια. Και μερικές φορές συμβαίνει κάτι διαφορετικό ή υπάρχει κάποια αλλαγή, όμως εγώ θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής. Προσπαθώ, πραγματικά προσπαθώ», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είναι γνωστό ότι αυτοσχεδιάζει όταν μιλάει στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ή κατά τη διάρκεια προεκλογικών συγκεντρώσεων. Οι συνεργάτες του συχνά βρίσκονται προ εκπλήξεως από τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις του.

Συχνά επίσης, ο Τραμπ λέει πράγματα που είναι εντελώς λανθασμένα ή τουλάχιστον δεν στηρίζονται από τα γεγονότα. Πρόσφατα, διαβεβαίωσε ότι «άγνωστοι Μεσανατολίτες» διείσδυσαν στο «καραβάνι» των μεταναστών από την Κεντρική Αμερική που προσπαθούν να φτάσουν, διασχίζοντας το Μεξικό, στα νότια σύνορα των ΗΠΑ για να ζητήσουν άσυλο.

Αφού αρχικά άφησε να εννοηθεί ότι ταυτίζει αυτούς τους «Μεσανατολίτες» με τρομοκράτες, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «δεν υπάρχει απόδειξη» για την παρουσία τους στο καραβάνι. Παρ' όλ' αυτά, πρόσθεσε ότι «θα μπορούσε όμως να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Η εφημερίδα Washington Post προσπαθεί να συγκεντρώσει όλες τις λανθασμένες δηλώσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος. Στην τελευταία καταμέτρηση, τον Σεπτέμβριο, ξεπερνούσαν τις 5.000.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή