Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινιάζει τον ανακαινισμένο χώρο της με μία έκθεση αφιερωμένη στις αφίσες από το αρχείο της και στις 426 εκθέσεις που έχει διοργανώσει από το 1966 έως σήμερα. Εως 24/11. Πλατεία Κολωνακίου 20.

• Τον Κύκλο Μάλερ VII παρουσιάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής, με μαέστρο τον Ούρο Λάγιοβιτς στην 7η Συμφωνία του συνθέτη. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• «Το βιβλίο του εαυτού μου: Κεφαλαίο Ι – Παράδεισος», μια περφόρμανς σε σκηνοθεσία Χρ. Πασσαλή και μουσική Coti K. Στις 9 μ.μ. Bios, Πειραιώς 84.

• Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» εμφανίζονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Half Note με ρεπερτόριο από τα 40 χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• O πολλά υποσχόμενος Theodore κυκλοφορεί το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Inner Dynamics» και το παρουσιάζει με ένα ζωντανό πρόγραμμα στο Fuzz. Στις 10 μ.μ. Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ο δικός μου Πούσκιν» (εκδ. Ικαρος) της Μαρίνας Τσβετάγιεβα σε μετάφραση του Φώτου Λαμπρινού, γίνεται στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει. Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ηθοποιός Μαρία Σκουλά. Στις 7.30 μ.μ. Ακαδημίας 32.

• Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνει Διεθνές Συμπόσιο στο πλαίσιο της έκθεσης «Αλέξανδρος Ιόλας: Η κληρονομιά», και φέρνει στο ίδιο τραπέζι ερευνητές και επιμελητές που τα τελευταία χρόνια ερευνούν όψεις του «φαινομένου Ιόλας». Από τις 6 μ.μ. εντός ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή