Χωρίς Μπακασέτα στο ντέρμπι

Χωρίς Μπακασέτα στο ντέρμπι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το ταξίδι στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν και στη συνέχεια το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Τάσος Μπακασέτας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμάται πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς οι συνεχείς νίκες του ΠΑΟΚ καθιστούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως ιδιαιτέρως σημαντικό και οριακό για τη μετέπειτα εξέλιξη του πρωταθλήματος. Πέραν των υπολοίπων, η ΑΕΚ ζητεί και την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, καθώς στα προηγούμενα έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Ολυμπιακό.

«Εχω τεράστιο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλο κλαμπ, έκανα από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο μπορούσα στο διάστημα που ήμουν εκεί. Είμαι χαρούμενος που βλέπω αυτά τα παιδιά να εξελίσσονται, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα, όμως είμαι προπονητής της ΑΕΚ και θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι», τόνισε στη NOVA o προπονητής της Ενωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή