Η ROLEX επίσημος χρονομέτρης του Roland-Garros

Η ROLEX επίσημος χρονομέτρης του Roland-Garros

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Γαλλική Ομοσπονδία Τένις (FFT) ανακοίνωσε ότι η Rolex θα είναι ο βασικός εταίρος και ο επίσημος χρονομέτρης του τουρνουά Roland-Garros το 2019. Η ελβετική εταιρεία που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ενασχόλησής της με το άθλημα του τένις, ένα άθλημα με το οποίο μοιράζεται το κοινό πάθος για την αριστεία, την τελειότητα, την ακρίβεια και την κομψότητα. Εάν παρακολουθείτε τα της αντισφαίρισης θα γνωρίζετε ήδη ότι η Rolex είναι εταίρος και χρονομέτρης του τουρνουά του Wimbledon (από το 1978), του Αυστραλιανού Όπεν της Μελβούρνης και του US Open της Νέας Υόρκης. Προσθέτοντας στο ρόστερ της και το Γαλλικό τουρνουά, έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο και στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, τα οποία απαρτίζουν το περίφημο Grand Slam.

H ωρολογοποιία με έδρα της Γενεύη είναι ταυτοχρόνως και χορηγός κορυφαίων αθλητών του τένις, πολλοί από τους οποίους έχουν θριαμβεύσει στο περίφημο χωμάτινο γήπεδο των Παρισίων: Κρις Έβερτ, Μπιόν Μποργκ, Τζιμ Κούριερ, Ζαστίν Ενέν, Άνα Ιβάνοβιτς, Λι Να και Ρότζερ Φέντερερ.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, η Rolex θα έχει έντονη παρουσία στο εσωτερικό του σταδίου του Roland-Garros, το οποίο πρόσφατα ανακαινίσθηκε εκ βάθρων, καθώς και το δικό της χώρο υποδοχής στο περίφημο Roland-Garros Village.

Δείτε και ένα video για την ιστορική σχέση της Rolex με το άθλημα του τένις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Rolex εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή