Τέλος ο Ερέρα από τον Αρη, υπηρεσιακός ο Τερζής

Τέλος ο Ερέρα από τον Αρη, υπηρεσιακός ο Τερζής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Αρη αποτελεί ο Πάκο Ερέρα, «πληρώνοντας» τις πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά και τις τρεις συνεχόμενες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Ισπανού προπονητή, του μεγαλομετόχου Θέοδωρου Καρυπίδη και του τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «βελούδινο» διαζύγιο καθώς ο Ερέρα φαίνεται να μην αξιώνει χρήματα για τη φυγή του από την ομάδα. Πλην του Ερέρα, αποχωρούν από την ομάδα και ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο γυμναστής Τέλμο ντε Αντρές.

Ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή και η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Τερζής θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα πλαισιώνοντας τον νέο προπονητή, ενώ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κ. Καρυπίδη, όταν ο τελευταίος ήταν ιδιοκτήτης της Βέροιας.

Στα αγωνιστικά, ο Βέλεθ προπονήθηκε κανονικά και η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προσεχή Δευτέρα στη Ριζούπολη, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή