Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ξεκινά από σήμερα το Φεστιβάλ Πιάνου της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης με θέμα «Πιάνο & Τζαζ» με πέντε ρεσιτάλ από διεκεκριμένους σολίστες. Στις 8.30 μ.μ. Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364.

• Στο Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζεται σήμερα η φωτογραφική έκθεση «Ηθος. Εικόνες από μιαν άλλη Ελλάδα», με έργα των Γιώργου Τατάκη και Μιχάλη Παππά, που δημιουργούν εικόνες από έθιμα και παραδοσιακά δρώμενα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Εως 13/1/19. Στις 8 μ.μ. Κουμπάρη 1.

• Ο «Τραπεζίτης του Διαβόλου» (εκδ. Πατάκη) του Μπράντλεϊ Μπέκερνφελντ παρουσιάζεται από τους Τάσο Τέλλογλου, Τζον Κιριακού και τον συγγραφέα. Στις 9 μ.μ. Public Συντάγματος, Καραγιώργη Σερβίας 1.

• Η αποκάλυψη της ελληνικής soul funk σκηνής Idra Kayne για μια βραδιά στο Faust Bar Theater Arts. Στις 10 μ.μ. Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

• Ο συγγραφέας του βιβλίου «Ο καιρός της παρηγοριάς» (εκδ. Πόλις) Μισέλ Φεσέλ έρχεται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για μια διάλεξη με θέμα «Το μέλλον της ελευθερίας», ενώ θα προηγηθεί παρουσίαση από τον Γιώργο Φαράκλα. Στις 7.30 μ.μ. Σίνα 31.

• «Shifting rooms» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Κάλλιας Τριανταφύλλου, με έργα σε ξύλο που έγιναν με τη μέθοδο της εγκαυστικής, που εγκαινιάζεται σήμερα. Στις 7.30 μ.μ. Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Γλύκωνος 4.

• Οι μουσικοί Θοδωρής Ρέλλος και Γιάννης Αναστασάκης live στο «6 D.o.g.s», με τον νέο τους δίσκο. Στις 9 μ.μ. Αβραμιώτου 6-8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή