Πρόσωπα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Διστάζω να μιλήσω για τον Τραμπ, απλούστατα επειδή όλοι μιλούν γι’ αυτόν», δήλωσε ο καταξιωμένος Αμερικανός συγγραφέας Ντον Ντελίλο  (φωτ.) σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian. «Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ότι όλα τα τεράστια λάθη και οι ανακριβείς δηλώσεις του εξαφανίζονται μέσα σε 24 ώρες. Η εθνική μνήμη διαρκεί 48 ώρες, στην καλύτερη περίπτωση. Και συνεχώς βομβαρδιζόμαστε με καινούργιες πληροφορίες. Είναι αδύνατον να τα φιλτράρεις όλα», προσέθεσε, εκφράζοντας την ανησυχία ότι η Αμερική μπορεί να μην κατορθώσει ποτέ να ανακάμψει από τα σφάλματα της διακυβέρνησης Τραμπ.

(…) Οι Guns N’ Roses και η Rihanna προσέθεσαν τα ονόματά τους στη λίστα με τους καλλιτέχνες που απαγορεύουν στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει τη μουσική τους για την προεκλογική του εκστρατεία. Γράφοντας στο Twitter, ο Axl των Guns N’ Roses κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι μέχρι τώρα εκμεταλλευόταν ένα «παράθυρο» στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και μίλησε για την «ειρωνεία» οι οπαδοί του Τραμπ να ακούν τραγούδια που τον κατακρίνουν.

(…) Δέκα χρόνια γηραιότερες και μείον ένα μέλος, αφού η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει από το να γυρίζει τον κόσμο τραγουδώντας επιτυχίες της δεκαετίας του ’90, οι Spice Girls είναι έτοιμες για τις πρώτες τους συλλογικές εμφανίσεις. Σύμφωνα με το BBC, η Mel B επιβεβαίωσε τις φήμες ότι τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη ετοιμάζονται για παγκόσμια περιοδεία με την ελπίδα ότι η Βικτόρια «θα έρθει να τις συναντήσει κάποια στιγμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή