Ένας νεκρός και φόβοι για περισσότερους στα ερείπια των δύο κτιρίων που κατέρρευσαν στην Μασσαλία

Ένας νεκρός και φόβοι για περισσότερους στα ερείπια των δύο κτιρίων που κατέρρευσαν στην Μασσαλία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί στα ερείπια των δύο κτιρίων που κατέρρευσαν χθες στην Μασσαλία.  «Ανασύραμε το σώμα ενός άνδρα που έχασε την ζωή του κάτω από τα ερείπια», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας που βρίσκεται στον τόπο της καταστροφής.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί συνεχίζουν να σκάβουν προσεκτικά στα ερείπια, καθώς «5 έως 8 θύματα» είναι πιθανόν να βρίσκονται παγιδευμένα, σύμφωνα με τον γάλλο υπουργό Εσωτερικών που βρίσκεται επίσης στο σημείο.

Οι δύο παλαιές πολυκατοικίες βρίσκονταν σε μια λαϊκή συνοικία της πόλης, σε μικρή απόσταση από το παλιό λιμάνι.

Μεταξύ αυτών των αγνοουμένων είναι μια γυναίκα η οποία δεν πήγε να πάρει τη μικρή κόρη της από το σχολείο και μια άλλη η οποία «δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι της»,  ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής των Ρεπουμπλικάνων (LR), Ρενό Μιζελιέ.

Αγνοούμενοι θεωρούνται και δύο άνδρες που βιντεοσκοπήθηκαν από μια κάμερα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο, λίγο πριν την κατάρρευση των κτιρίων.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν αυτά τα δύο πρόσωπα κατοικούσαν σε κάποιο από τα κτίρια ή αν ήταν απλώς περαστικοί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή