Τσάμπιονς Λιγκ: Κάζο για τη Λίβερπουλ, άνω κάτω ο Γ΄ όμιλος

Τσάμπιονς Λιγκ: Κάζο για τη Λίβερπουλ, άνω κάτω ο Γ΄ όμιλος

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιά» στον Γ΄ όμιλο έβαλαν τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη νότια Ιταλία, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς έμειναν στο 1-1. Οι «Παριζιάνοι» άνοιξαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με το «πλασέ» του Μπερνάτ, έπειτα από την ασίστ του Εμπαπέ (45+2΄). Παρά το γεγονός πως ο Μπουφόν έκανε αμέτρητες επεμβάσεις στο β΄ μέρος, η Νάπολι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 62΄ με το πέναλτι του Ινσίνιε.

Νωρίτερα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας έκλεψε τις εντυπώσεις στο Βελιγράδι και κέρδισε την απογοητευτική Λίβερπουλ, με 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Πάβκοβ (22΄, 29΄). Πλέον, όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση–πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να κριθεί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Την πρώτη θέση του ομίλου μοιράζονται Νάπολι και Λίβερπουλ με έξι βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Παρί με πέντε βαθμούς, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας στην τέταρτη θέση με τέσσερις.

Στη Μαδρίτη για τον Α΄ όμιλο, η Ατλέτικο κέρδισε την Ντόρτμουντ με 2-0 και πήρε την «άτυπη» ρεβάνς μετά την οδυνηρή ήττα με 4-0 στη Γερμανία. Πλέον, οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες για την πρώτη θέση του ομίλου με εννέα βαθμούς και είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση.

Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ (Β΄ όμιλος) νίκησε την Αϊντχόφεν με 2-1 και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τη δεύτερη Ιντερ, την οποία υποδέχεται στο Λονδίνο την επόμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Ποκετίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με το γκολ του Ντε Γιονγκ, όμως με τα δύο τέρματα του Κέιν (78΄, 89΄) έκανε την ανατροπή.

Στο Μιλάνο, Μπαρτσελόνα και Ιντερ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Στην πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται η ομάδα του Βαλβέρδε με δέκα βαθμούς, στη δεύτερη η Ιντερ με επτά, ενώ στην τρίτη είναι η Τότεναμ με τέσσερις. Μόλις έναν βαθμό έχει η Αϊντχόφεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή