Τσάμπιονς Λιγκ: Κομβικές αναμετρήσεις για Γιουνάιτεντ και Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Κομβικές αναμετρήσεις για Γιουνάιτεντ και Ρόμα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τιτανομαχία της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από την αποψινή αγωνιστική, ενώ πολύ σημαντική είναι και η αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρόμα, στον όμιλο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Γιουνάιτεντ διατρέχει κίνδυνο αποκλεισμού, με τη Βαλένθια να καραδοκεί να αρπάξει τη δεύτερη θέση στον όμιλο πίσω από τη Γιουβέντους, έχοντας απόψε σχετικά εύκολο έργο στην έδρα της κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις της Βέρνης.

Με νίκη η Γιουβέντους δεν βάζει μόνο σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και σφραγίζει το εισιτήριό της για τη φάση των «16» από τις αρχές Νοεμβρίου. Η ομάδα του Μάντσεστερ δεν υπολογίζει για απόψε τον κορυφαίο της επιθετικό, τον Ρομέλου Λουκάκου λόγω τραυματισμού. Θα έχει όμως τον Πολ Πογκμπά να αγωνίζεται στην έδρα όπου αναδείχθηκε και σκοπεύει να επιστρέψει σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Στην Τσεχία ο Σαντιάγο Σολάρι θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της Ρεάλ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, όμως τα βλέμματα στον όμιλο αυτόν τραβάει από νωρίς η μάχη της Μόσχας μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Ρόμα που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και τη δεύτερη θέση του ομίλου. Με νίκη οι Ρώσοι θα βρεθούν… καβάλα στο άλογο, άρα η ομάδα του Κώστα Μανωλά πρέπει τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει θεωρητικά εύκολο έργο με τη Σαχτάρ στην Αγγλία, αλλά την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ αποπροσανατολίζει η υπόθεση που αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ» περί δημιουργίας εταιρείας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων ώστε η Σίτι να παρακάμψει τους κανόνες περί του Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθαι (Financial Fair Play).

Ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη της Λυών με τη Χόφενχαϊμ, καθώς η γερμανική ομάδα έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή