Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις στάσεις της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσαν οι Lynyrd Skynyrd. Το αμερικανικό συγκρότημα, που βρίσκεται ήδη στον δρόμο στο πλαίσιο του Last of the Street Survivors Farewell Tour και πρόκειται να δώσει συναυλίες στο Λονδίνο, τη Γλασκώβη και το Μάντσεστερ, κατάφερε να συμπληρώσει 45 χρόνια παρουσίας παρά την άτυχη κατάληξη αρκετών μελών του. Η τελευταία απώλεια ήταν αυτή του πρώην κιθαρίστα τους, Εντ Κινγκ  (φωτ.), που πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 68 ετών, ενώ ο αρχικός ντράμερ τους, Bob Burns, σκοτώθηκε το 2015.

(…) Την αρχική ομάδα ηθοποιών που χάρισαν τις φωνές τους στο «Σρεκ» –ανάμεσά τους, ο Μακ Μάιερς, ο Εντι Μέρφι και ο Αντόνιο Μπαντέρας– φιλοδοξεί να ενώσει ξανά ο «γκουρού» του animation, Chris Meledandri, υπεύθυνος για την αναβίωση της επιτυχημένης ταινίας έτσι ώστε να απηχεί στις νέες γενιές θεατών. «Αυτές οι ερμηνείες ήταν καταπληκτικές», παραδέχτηκε ο Meledandri μιλώντας στο περιοδικό Variety, όμως «η πρόκληση για μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι που να μην είναι απλώς άλλο ένα φιλμ σε μία σειρά από σίκουελ».

(…) Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, ο Αμερικανός τρομπετίστας Ρόι Χάργκροουβ, από τους πιο ταλαντούχους του καιρού μας. Ο μουσικός από το Τέξας έχει βραβευθεί με δύο Grammy, ενώ κατάφερε να γίνει αγαπητός και πέραν του τζαζ κύκλου, χάρη στις τολμηρές συνεργασίες του με καλλιτέχνες από άλλα είδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή