ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη για κατάργηση νόμου Κατσέλη: Η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση δεν έχει τέλος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος προανήγγειλε την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση.

«Η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη και συνεχίζει:

«Οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες  πλειστηριασμούς ημερησίως  και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ