Μπακογιάννη για κατάργηση νόμου Κατσέλη: Η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση δεν έχει τέλος

Μπακογιάννη για κατάργηση νόμου Κατσέλη: Η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση δεν έχει τέλος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος προανήγγειλε την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση.

«Η υπερήφανη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς καταγράφει άλλη μια επιτυχία: την οριστική κατάργηση του νόμου Κατσέλη και τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας στο τέλος του χρόνου. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος ότι ο νόμος Κατσέλη ήταν προϊόν μιας συγκυρίας κρίσης, γκρεμίζει και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη και συνεχίζει:

«Οι θεσμικές βελτιώσεις στο νόμο Κατσέλη που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία μπορούν να προστατεύσουν τους πραγματικά αδύναμους. Όμως η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει: από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” πέρασε σε δεκάδες  πλειστηριασμούς ημερησίως  και τώρα στην οριστική κατάργηση της προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Η εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή