ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης οίκων ανοχής εξελέγη βουλευτής στη Νεβάδα παρά το ότι είναι νεκρός εδώ και έναν μήνα

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης οίκων ανοχής εξελέγη βουλευτής στη Νεβάδα παρά το ότι είναι νεκρός εδώ και έναν μήνα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντένις Χοφ, ένας διάσημος ιδιοκτήτης οίκων ανοχής εξελέγη σήμερα στο τοπικό κοινοβούλιο της Νεβάδας, μολονότι είναι… νεκρός εδώ και έναν μήνα.

Ο Χοφ, που στηριζόταν από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και τους χριστιανούς ευαγγελικούς, κατατρόπωσε τη Δημοκρατική υποψήφια, την εκπαιδευτικό Λίζια Ρομάνοφ συγκεντρώνοντας ποσοστό 68%.

Ο εκπρόσωπος της Ρομάνοφ δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα να σχολιάσει την ήττα της από έναν πεθαμένο.

Ο Ντένις Χοφ αυτοπροσδιοριζόταν ως "Αμερικανός μαστροπός" καθώς ήταν ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στριπτίζ, πολλών οίκων ανοχής, εστιατορίων και βενζινάδικων. Συνήθιζε επίσης να αποκαλεί τον εαυτό του "ο Τραμπ του Πάρχαμπ", από την πόλη όπου ζούσε, στη Νεβάδα. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πρακτορείο Reuters τον περασμένο Ιούνιο, υποστήριζε ότι είχε πολλά κοινά με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο εκλογικός νόμος της Νεβάδας επιτρέπει να διατηρηθεί η υποψηφιότητα κάποιου ακόμη και μετά τον θάνατό του. Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα ορίσει τώρα τον αντικαταστάτη του Χοφ στο κοινοβούλιο της Πολιτείας.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νάι, ο Χοφ βρέθηκε νεκρός τον περασμένο μήνα μέσα σε μια από τις επιχειρήσεις του στην πόλη Κρίσταλ. Κάποιοι φίλοι του που πήγαν να τον ξυπνήσουν, λίγες ώρες αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Ο Χοφ είχε παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές και είχε γράψει ένα "αυτοβιογραφικό εγχειρίδιο" με τον τίτλο "Η τέχνη του μαστροπού".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή