ΠΑΟΚ: «Στόχος η Ευρώπη, αλλά…»

ΠΑΟΚ: «Στόχος η Ευρώπη, αλλά…»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευθεί ο ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα με τη Βίντι στη Βουδαπέστη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (ώρα έναρξης 19.55). Μετά την ήττα από την ουγγρική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ελλάδας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες εάν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Λουτσέσκου υπογράμμισε πως «η Ευρώπη παραμένει στόχος και θέλουμε να συνεχίσουμε», αλλά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ολοι μας θέλουμε σαν τρελοί να πάρουμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε πέρυσι, για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Για το ματς της Βουδαπέστης, είπε: «Σίγουρα η πορεία μας μακριά από την Τούμπα μάς δίνει αυτοπεποίθηση και για την αναμέτρηση κόντρα στη Βίντι. Μετά την Τσέλσι ακολούθησε ένα δύσκολο πρόγραμμα με μοναδική απώλεια αυτή από τη Βίντι. Κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν μπορούσαμε να κάνουμε λάθη. Τώρα όμως είμαστε εδώ και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Χρειάζεται σωστή στρατηγική για να ανταποκριθείς σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και θυσίες. Θα πάρουμε το λιγότερο δυνατό ρίσκο». Οπως τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής, ο Χοσέ Μαουρίσιο θα παραμείνει στον πάγκο. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη που θα φέρει την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης: «Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Δεν είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να παίξουμε απλώς τους αγώνες, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. Εχουμε επανειλημμένα δείξει ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι ωραίο να βλέπεις ότι κινητοποιήθηκαν τόσοι άνθρωποι».

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάτε Μπορίσοφ υποδέχεται την Τσέλσι, με την ελληνική ομάδα να θέλει νίκη των Λονδρέζων. Η βαθμολογία του 12ου ομίλου: Τσέλσι 9, Μπάτε Μπορτίσοφ 3, ΠΑΟΚ 3, Βίντι 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή