Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 27.000 ευρώ διεκδικεί από πρώην υπάλληλό της η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ  (φωτ.), κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιούσε την επαγγελματική της πιστωτική κάρτα για να αγοράζει καλλυντικά και πολυτελή δώρα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της συγγραφέως, η 35χρονη Αμάντα Ντόναλντσον, η οποία εργάστηκε ως προσωπική βοηθός της για τρία χρόνια, είχε μεταξύ άλλων «χρεώσει» στην εργοδότριά της την αγορά δύο γατιών (έναντι σχεδόν 1.400 ευρώ) και ροφήματα αξίας 1.800 ευρώ από τα Starbucks, ενώ είχε κλέψει ένα μηχανικό ομοίωμα του τρένου Hogwards Εxpress και άλλα αναμνηστικά παιχνίδια από τη σειρά «Χάρι Πότερ».

(…) Ενα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ σε σχέση με το πώς φτιάχτηκε το εμβληματικό άλμπουμ «Back to Black» της πρόωρα χαμένης Εϊμι Γουάινχαουζ κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD. Ο δίσκος του 2006, που κέρδισε 5 βραβεία Grammy, θεωρείται ίσως ο κορυφαίος της Βρετανίδας τραγουδίστριας, ενώ στο φιλμ παρακολουθούμε νέες συνεντεύξεις, όπως και αρκετό άγνωστο μέχρι σήμερα αρχειακό υλικό σχετικά με τη δημιουργία του.

(…) Μία ακόμη προσωπικότητα της ροκ αποφάσισε να εξασκήσει το ζωγραφικό της ταλέντο μετά τον Μπομπ Ντίλαν και τον Ρόνι Γουντ. Αυτή τη φορά το πινέλο έπιασε η διάσημη τραγουδίστρια των Πριτέντερς Κρίσι Χάιντ, δημιουργώντας κυρίως πορτρέτα της οικογένειάς της και φίλων, μαζί με μερικά αφηρημένα έργα. Μέρος από την εικαστική δουλειά της εκτίθεται από χθες στην After Nyne Gallery του Λονδίνου, ενώ σχεδόν 200 πίνακες παρουσιάζονται σε νέα έκδοση με τίτλο «Adding to the Blue», που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή