Την Τρίτη αναμένεται να δημοσιευθεί η συμφωνία για το Brexit

Την Τρίτη αναμένεται να δημοσιευθεί η συμφωνία για το Brexit

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη αναμένεται να δημοσιευθεί η συμφωνία για το διαζύγιο του Ηνωμένου βασιλείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την αναθεώρησή της από το υπουργικό συμβούλιο τη Δευτέρα, σύμφωνα με σχέδιο χρονοδιαγράμματος που συζητείται στο Λονδίνο, μετέδωσε σήμερα ο πολιτικός συντάκτης της βρετανικής εφημερίδας «The Times», Σαμ Κόατες. 

Σύμφωνα με το σχέδιο για το χρονοδιαγράμμα που συζητήθηκε στο Whitehall σήμερα, το υπουργικό Συμβούλιο είναι πιθανό να συνεδριάσει τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη. Ο Ντομίνικ Ράαμπ, αρμόδιος υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης για το Brexit θα συναντηθεί με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ, Μισέλ Μπάρνιε την Τρίτη, την ίδια ημέρα που αναμένεται να δημοσιευθεί η πλήρης συμφωνίας αποχώρησης, ενώ θα προχωρήσει και σε σχετική πολιτική δήλωση. 

Την Τετάρτη, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα ενημερώσει την κατώτερη Βουλή του βρετανικού κοινοβουλίου, τη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμνεο να πραγματοποιηθεί σύνοδος κορυφής της ΕΕ περί τα τέλη Νοεβρίου, γύρω στις 23-25 του μήνα, σύμφωνα με τον πολιτκό συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή