Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν «έλεγχο» σε αστυνομικούς (βίντεο)

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν «έλεγχο» σε αστυνομικούς (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έλεγχο» σε δύο αστυνομικούς με πολιτικά που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι μέλους του «Ρουβίκωνα» στην περιοχή Ζωγράφου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της συλλογικότητας.

Κατέγραψαν μάλιστα το περιστατικό σε βίντεο που δημοσιοποίησαν αρκετές ώρες αργότερα στο διαδίκτυο, μαζί με σχετικό κείμενο.

«Σύντροφός μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μας ειδοποίησε για την επίμονη και ύποπτη παρουσία δύο ατόμων σε παπί κάτω από το σπίτι του. Μέλη μας έσπευσαν άμεσα στον χώρο και μετά απο λίγο τα δύο αυτά άτομα εντοπίστηκαν και περικυκλώθηκαν» αναφέρεται σε κείμενο της αναρχικής ομάδας. Όπως προκύπτει οι δύο αστυνομικοί υποβλήθηκαν σε μια άτυπη ανάκριση μέχρις ότου επιβεβαιώσουν ότι είναι αστυνομικοί της Ασφάλειας. «Μετά από μια άγονη παράθεση δικαιολογιών, κι αφού άρχισε να γίνεται φανερό το μάταιο των προσπαθειών τους, ένας από αυτούς έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα» αναφέρεται στο κείμενο της συλλογικότητας που δημοσιοποιήθηκε στο Athens Indymedia.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή