Ο Μουρίνιο έκλεψε πάλι την παράσταση

Ο Μουρίνιο έκλεψε πάλι την παράσταση

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός, παλιός καλός «σπέσιαλ άνθρωπος» έκανε ξανά την εμφάνισή του προχθές το βράδυ στο Τορίνο, προκαλώντας όχι μόνο τους οπαδούς και τους παίκτες της Γιουβέντους αλλά ακόμη και τον αγγλικό Τύπο.

Είναι γεγονός ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο μοιάζει να ξαναβρήκε την προπονητική του ευφυΐα, καθώς και οι τρεις αλλαγές του συνετέλεσαν στο να γυρίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ματς στο Τορίνο στα τελευταία λεπτά και να νικήσει με 2-1.

Ωστόσο, η άλλη του πλευρά έγινε επίσης εμφανής εκ νέου, όταν με τα δάχτυλά του τέντωσε το αυτί του, δήθεν για να ακούσει τι έλεγε η εξέδρα των Γιουβεντίνων, ενώ στράβωνε το στόμα του στην υποτιθέμενη προσπάθεια να καταλάβει τι άκουγε. Πέντε παίκτες της Γιουβέντους έσπευσαν να του διαμαρτυρηθούν, αλλά αμετανόητος ο Πορτογάλος προπονητής συνέχισε την πορεία του προς τα αποδυτήρια με το χέρι στο αυτί, συνοδευόμενος πια από την ασφάλεια του γηπέδου.

«Καθόλου επίπεδο», έγραψε χαρακτηριστικά η λονδρέζικη Sun, προσθέτοντας ότι «ο Ζοζέ αμαυρώνει τη βραδιά δόξας της Γιουνάιτεντ».

Ο Μουρίνιο επέμεινε και στη συνέντευξη Τύπου στη στάση του, λέγοντας ότι επί 90 λεπτά η εξέδρα έβριζε τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και «την οικογένειά μου στην Ιντερ». Ο Πορτογάλος είπε ότι έχει τον νου του μόνο στη Γιουνάιτεντ, αλλά και ότι οι οπαδοί της «Γιούβε» δεν έχουν ξεχάσει ότι δούλεψε στη μισητή Ιντερ. Πάντως και ο ίδιος ο Μουρίνιο φρόντισε να τους το θυμίσει υψώνοντας τρία δάχτυλα προς την εξέδρα των Γιουβεντίνων, ως αναφορά στο ιστορικό τρεμπλ που σημείωσε με την Ιντερ το 2010.

• Στο μεταξύ, τα διαιτητικά λάθη στο Τσάμπιονς Λιγκ πείθουν, όπως αναμενόταν, την UEFA να επισπεύσει τη χρήση του βιντεοδιαιτητή (VAR). Διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το σύστημα θα εφαρμοστεί στις τελευταίες φάσεις της διοργάνωσης φέτος, και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου όταν συνέλθει η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή