Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα βηματάκι προς τη συμφιλίωση με τη μεγάλη οθόνη κάνει όπως φαίνεται το Netflix, το οποίο ανακοίνωσε πως ο νέος πολυαναμενόμενος «Μόγλης» θα κυκλοφορήσει, έστω περιορισμένα, στις αίθουσες πριν από το ανέβασμα στην πλατφόρμα. Το φιλμ του Αντι Σέρκις (φωτ.), το οποίο χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη των οπτικών εφέ για να αφηγηθεί την ιστορία του κλασικού «Βιβλίου της ζούγκλας», θα κάνει πρεμιέρα σε σινεμά του Λος Αντζελες, της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο και του Λονδίνου, ενώ ακολούθως θα γίνει διαθέσιμο στο παγκόσμιο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου.

(…) To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προχωράει και ο πρώτος επίσημος πρεσβευτής της αγοράς του έπιασε δουλειά. Ο λόγος για τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος συγκέντρωσε τους ξένους προσκεκλημένους της διοργάνωσης στην Αίγλη-Γενί Χαμάμ, για να τους τραγουδήσει κομμάτια από αγαπημένες ελληνικές ταινίες. «Ταξίδι στα Κύθηρα», «Τα παιδιά του Πειραιά», «Ο χαμένος τα παίρνει όλα», «Αυτή η νύχτα μένει». Ολα τους υπέροχα…

(…) Από τους πιο φανατικούς πολεμίους του Ντόναλντ Τραμπ είναι η ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times ότι απεχθάνεται τον Αμερικανό πρόεδρο εκτός των άλλων και επειδή την αναγκάζει να παχαίνει! Προκειμένου να καταπολεμήσει αυτά που νιώθει όποτε τον ακούει, τρώει με βουλιμία πάνκεϊκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή