Εκμυστηρεύσεις της Μισέλ Ομπάμα για την προσωπική της ζωή

Εκμυστηρεύσεις της Μισέλ Ομπάμα για την προσωπική της ζωή

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην «εξομολόγηση» ότι κατέφυγε σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να συλλάβει προχώρησε η Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της στο δίκτυο ABC, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν σήμερα στις ΗΠΑ.

«Ένιωθα αποτυχημένη επειδή δεν ήξερα πόσο κοινή είναι μία αποβολή, αφού κανείς δεν τις συζητά», δηλώνει η πρώην πρώτη κυρία σε συνέντευξή της, τμήματα της  οποίας δημοσιεύθηκαν στην εκπομπή του ABC «Good Morning America».

Η 54χρονη σήμερα Μισέλ Ομπάμα εκμυστηρεύθηκε ότι έκανε εξωσωματική θεραπεία για να μπορέσει να συλλάβει τις δύο της κόρες, τη Σάσα και τη Μάλια, 17και 20 ετών αντιστοίχως.

«Το κατάλαβα όταν ήμουν στα 34 με 35», λέει η κυρία Ομπάμα σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξής της, που θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή.

«Έπρεπε να καταφύγουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση».

Η αποκάλυψη της Μισέλ Ομπάμα έρχεται λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της που θα φέρει τον τίτλο  «Becoming», και στο οποίο γράφει ανοιχτά για όλη τη της ζωή, από τα παιδικά της χρόνια στο Σικάγο, στην αντιμετώπιση του ρατσισμού στη δημόσια ζωή έως την ημέρα που έγινε η πρώτη μαύρη «πρώτη κυρία».

Εκμυστηρεύσεις της Μισέλ Ομπάμα για την προσωπική της ζωή-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή