Euroleague: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, 93-80 τον Ολυμπιακό

Euroleague: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, 93-80 τον Ολυμπιακό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πιεστική άμυνα, πολυφωνία στην επίθεση και επιμέρους σκορ 26-14 στην 3η περίοδο, ο Παναθηναϊκός αντέστρεψε το -7 του ημιχρόνου υπέρ του Ολυμπιακού (41-48) θέτοντας τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, 93-80, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη του Παναθηναϊκού επί των «ερυθρόλευκων», σε Ελλάδα και Ευρώπη, από τους τελικούς της Α1 πέρυσι και 5η στο σύνολο στα 14 ευρωπαϊκά ντέρμπι «αιωνίων». Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε κατά μία νίκη τους Πειραιώτες στη διοργάνωση (4-2 έναντι 3-3), με τις δύο ομάδες να έχουν ξανά ραντεβού στο ΟΑΚΑ πολύ σύντομα, για την 6η αγωνιστική της Α1, στις 18 Νοεμβρίου.

Λεκαβίτσιους (17π.), Καλάθης (14π.), Αντετοκούνμπο (12π.), Λοτζέσκι (10π.) και Γκιστ (10π.) σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων για τους «πράσινους», ενώ ουσιαστική ήταν και η συμβολή του Ντεσόν Τόμας (9π., 6ρ.). Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο α΄ μέρος, όταν ο Γιάνις Τίμα πέτυχε 14 με 4/4 τρίποντα από τους 17 πόντους του και ο Πρίντεζης τους 13 από τους 26 στο σύνολο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή