Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό – 27 τραυματίες (φωτογραφίες – βίντεο)

Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό – 27 τραυματίες (φωτογραφίες – βίντεο)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

Βανάκι το οποίο μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ένα αγοράκι τεσσάρων ετών και 27 άτομα να τραυματιστούν.

Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό – 27 τραυματίες (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με το seleo.gr, είναι και οι δύο διακινητές, ενώ οι περισσότεροι μετανάστες είναι από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό – 27 τραυματίες (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, καθώς και δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες. Οι τραυματίες, η κατάσταση των οποίων παραμένει άγνωστη, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή